Pilihan Mama (TIADA STOK)

Pilihan Mama (TIADA STOK)

RM18.00
TIADA STOK
ISBN: 978-967-5067-69-3
HARGA SEMENANJUNG:    RM18.00 AHLI KN: RM14.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM21.00 AHLI KN: RM17.00


Sinopsis:

Pelbagai cara telah dilakukan untuk mencari calon isterinya, melalui chating, facebook, blind date dan sebagainya. Ada juga yang diperkenalkan oleh rakan karibnya Fazli. Namun, satu pun masih tidak dapat memenuhi kriteria yang diingininya untuk menjadi isteri dan menantu terbaik kepada ibunya. Bukan tiada wanita yang menginginkannya, ramai. Terlalu ramai. Tetapi semua tidak memenuhi syarat-syarat sebagai seorang isteri solehah yang diidamkannya.

Setelah lama menunggu. Si ibu membuat keputusan untuk memilih sendiri menantunya. Dengan terpaksa, si jejaka menurutkan kehendak ibu kerana tidak mahu mengecewakan ibu yang telah bersusah payah membesarkannya. Sebuah ikatan pertunangan telah dijalinkan antara Aiman dengan gadis pilihan ibunya, Aisyah. Walaupun ikatan telah dijalinkan, dia tidak pernah mempunyai keinginan untuk mengenali, melihat, berjumpa dan berbual dengan tunangannya. Pada masa yang sama, secara tidak sengaja, Aiman berjumpa dengan wanita idamannya iaitu wanita misteri yang bernama Adila. Dia membuat keputusan untuk memutuskan ikatan pertunangannya dengan gadis pilihan ibu. Namun, apabila melihat wajah ibunya, dia tidak sanggup meluahkan isi hati. Segala keinginan terpaksa dipendam. Dia terpaksa menunaikan janji  yang telah terpatri. Maka, wanita idaman terpaksa dilepaskan pergi. Setelah bahagia menjelma, datang pula badai yang mengempas hati dapatkah Aiman mengharunginya sendiri?
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

NOOR HAZWANI  (Monday, 19 December 2011)
Rating: 0
pilihan mama lah yang selalu terbaik...mmg best novel neh..baca yer..


nordianayatisatar  (Saturday, 30 July 2011)
Rating: 2
best sgt cerita ni...sedih yg amat sgt bila aishah mati...tapi masih ada sinar bahagia bersama dr. mia....


sidasaip  (Friday, 17 June 2011)
Rating: 5
hai all, tidak rugi membeli novel pilihan mama ni tau n tak ada penyesalan..jalan cerita yang bagus..rnsaya sangat2 berpuas hati..


norwya marzuki  (Wednesday, 18 May 2011)
Rating: 4
novel ni ak bru dpt kmrin..best,ak ni bab bce novel mmang fling gle smpai nangis2...bg ak novel ni best sngt...


nursyafinaz  (Thursday, 12 May 2011)
Rating: 4
cerita ini menarik dan menujukkan satu kisah cinta yang sangat happy dan best.seorg lelaki yang sedang mencari teman hidupnya dengan pelbagai cara
tetapi tidak dapat sehinggalah ibunya sediri mencarikan untuknya...ibu dapatlah cari jodoh dengan pilahan hati ibunya sendiri dan bertunangla..tetapi
dalam cerita ini sangat sedih kerana terpaksa ikut sahaja apa yang telah ibunya tetapkan selama ini..mungin ia akan jtuh cinta dengan pilihan ibunya
sesuatu hari nanti..



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

Login Ahli


bgmoduletableh3

MENANTU_VS_MERTUA_1GUY_NEXT_DOOR_1AKADKU_YANG_TERAKHIR_1MUNGKINKAHCINTAI_AKU_BOLEHDI_WEBSITE

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1