Kurela Cinta Ini Bertamu

Kurela Cinta Ini Bertamu

RM24.00
Stok-penuh_copy
ISBN: 978-967-5067-74-7
SEMENANJUNG: RM 24.00 AHLI KN: RM 20.00
SABAH/SARAWAK: RM 27.00 AHLI KN: RM 23.00

Sinopsis:

Cinta datang tanpa diundang, sebagaimana pertemuan tak terduga antara Qistina Balqish dan Daniel Muaz. Setiap kali berjumpa, setiap kali itu juga akan berlaku sengketa sehinggalah berlakunya sesuatu yang mengaibkan sehingga mengikat mereka kepada sebuah tanggungjawab. Tanggungjawab yang perlu digalas atas perbuatan tanpa sengaja oleh kedua-duanya. Suatu ikatan pernikahan atas keterlajuran sikap Daniel Muaz dan kecuaian Qistina Balqish sendiri. Pernikahan ini perlu dirahsiakan daripada pengetahuan kedua ibu bapa Daniel Muaz. Setelah tanggungjawab diambil, bagaimana pula mereka mahu melaksanakannya jika mereka sering tidak sehati sejiwa. Bila tiada mereka merindu, bila ada mereka tidak sebulu. Tanpa sedar bibit cinta antara mereka mekar di dalam hati. Namun, relakah mereka menerima cinta itu...?

Daniel Muaz: “Macam ni la... aku bagi kau seratus ribu, kau tutup mulut kau, okey?

Qistina Balqish: “Seratus ribu??? Awak ingat harga diri saya nilai macam tu, ya? Terlalu murah, tau tak? Huh, awak ingat awak mampu beli segalanya dengan duit awak tu? Saya tak kira, saya nak awak bertanggungjawab. Kalau tak saya buat report polis. Lagipun saya boleh sue awak, saya ada bukti yang awak ceroboh bilik saya,”

Daniel Muaz: “Aku tak sengajalah. Lain kali kunci pintu kalau tak mahu orang lain masuk. Kau sendiri yang cuai. Ada ke nak tidur tak kunci pintu. Apa kau ingat kau kat rumah sendiri ke?
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

suharmuni.sulaiman  (Thursday, 18 April 2013)
Rating: 5
best best sangt ehhehe mmg x rugi beli heheh:)


Emilydy  (Sunday, 24 February 2013)
Rating: 5
Thumbs up... x rugi beli.. :D


norlizajusoh  (Wednesday, 30 January 2013)
Rating: 1
ini yang dapat sye gmbrkn utk novel ni:rnsedih yg sgt menyentuh jiwa;rnjiwang yang senang diterima;rnkelakar yang sgt mencuit hati;rnromantik
membuatkan diri di awan-awangan!!!rnThumbs up buat penulisnya...sgt best..


AISYAH SUHAIMI  (Saturday, 15 September 2012)
Rating: 0
sangat best..berulang-ulang kali saye bce..terlalu best ~


NOOR HAZWANI  (Monday, 19 December 2011)
Rating: 0
i like this book....best...



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

Login Ahli


bgmoduletableh3

MENANTU_VS_MERTUA_1GUY_NEXT_DOOR_1AKADKU_YANG_TERAKHIR_1MUNGKINKAHCINTAI_AKU_BOLEHDI_WEBSITE

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1