Semarak Cinta

Semarak Cinta

RM20.00
Stok-penuh_copy
ISBN: 978-967-5067-85-3
SEMENANJUNG: RM 20.00 AHLI KN: RM 16.00
SABAH/SARAWAK: RM 23.00 AHLI KN: RM 19.00

Sinopsis:

‘Buaya darat terlaris’, itulah gelaran yang diberikan rakan-rakan kepada Adi Hamidi kerana sikap kasanovanya. Teman-teman wanitanya hanya dianggap sebagai teman untuk bergembira. Tidak pernah ada sedikit pun rasa cinta yang terbit daripada perkenalannya dengan teman-teman wanitanya kini setelah dia dipermainkan oleh bekas kekasihnya. Akibat kecewa dengan cinta pertama, dia menghukum semua wanita dengan menganggap bahawa cinta suci seorang wanita tidak pernah wujud.

Lantaran sikap kasanovanya itu membuatkan Kapten Mohamad, ayah kepada Adi Hamidi terpaksa campur tangan dalam hal perkahwinannya. Memandangkan umurnya yang sudah meningkat, Kapten Mohamad membuat keputusan untuk mengatur perkahwinan Adi Hamidi dengan anak rakan baiknya yang telah lama terpisah.

Demi kasih sayang dan rasa tanggungjawab kepada kedua ibu bapa telah mengikat Adi Hamidi dan Nur Alia dalam satu ikatan pernikahan tanpa rasa cinta dari kedua-dua belah pihak. Walaupun begitu, Nur Alia tetap menjalankan tanggungjawabnya sebagai seorang isteri. Dia cuba menjadi seorang isteri yang terbaik kepada Adi Hamidi sekali gus berusaha untuk menghapuskan tanggapan buruk dan melunturkan ego sang suami dengan cinta dan kesetiaan yang ditunjukkannya.

Tanpa disedari, perasaan sayang kepada isterinya semakin hari semakin terserlah. Namun, ada sahaja dugaan yang melanda setiap kali mereka baru sahaja mahu mengecapi rasa bahagia. Ada sahaja pihak yang iri hati dengan kebahagiaan yang baru sahaja mahu menunjukkan sinarnya. Dapatkah mereka mengharungi semua dugaan ini?
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

NORAINI AZIZ  (Monday, 10 December 2012)
Rating: 3
jalan cerita yang menarik....


ruy_hanazawa@yahoo.com_  (Tuesday, 03 April 2012)
Rating: 5
jalan cerita yang menarik


sweetlolipop  (Friday, 11 November 2011)
Rating: 2
saya dah transfer bayaran mlalui maybank... habibah bt zakaria...maacam mn klau tlupa no rujukan ordaer..


carlbern  (Monday, 31 October 2011)
Rating: 0
Novel ni sngat best...menarik...tahniah


giha91  (Monday, 17 October 2011)
Rating: 4
at the beginning saya igt kn si adi ni gay but when dah baca dia tak gay pun cuma berhati2 and watak perempuan tu mmg best sabar je all the time but
in the same time ade jgk la memberontak sikit2. and the best part bila si adi mcm org sasau hilang bini paling best sebab penulis buat saya rasa yg
sbnr nye kalau dh suka tu ckp la jgn dimpan2 :) nanti dah kehilangan bru nyesalrn



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

Login Ahli


bgmoduletableh3

Kupilih_Hatimu_52302185153d1Mr___Mrs_52301edf0e86cActually__I_Love_523023f8b725dSetiaku_Untukmu_5254b81405c24Menantu_Datin_Iz_5254b6b37acfcTika_Cinta_Bersu_5254b477a70d1

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1