Angel In The Devil's Suit

Angel In The Devil's Suit

RM23.00
ISBN: 978-967-5067-87-7
HARGA SEMENANJUNG:    RM23.00 AHLI KN: RM19.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM26.00 AHLI KN: RM22.00


Dew dan Jeremy adalah orang berlainan tetapi mempunyai wajah yang seiras, nama yang serupa dan suara yang seakan. Namun perwatakan dan keperibadian mereka terlalu berbeza sehinggakan Camie, gadis yang paling rapat dengan mereka menggelarkan mereka dengan gelaran The Angel dan The Devil.

Jeremy, insan amat dicintai oleh Camie dan mereka saling menyayangi. Namun, hubungan kasih mereka akhirnya terlerai apabila Jeremy yang selama ini mempunyai penyakit telah meninggal dunia.

Dew pula seorang pelajar yang digelar The Taiko oleh semua pelajar dan guru-guru di sekolahnya. Berjumpa dengan Camie yang menjadi pelajar baru di sekolahnya dan mengisytiharkan Camie sebagai hambanya. Mereka bergaduh, membuli, bertekak dan apa sahaja bersama-sama. Camie hanya menurut dan rela menjadi hamba Dew kerana wajah, nama dan suaranya yang seiras dengan Jeremy, kekasihnya.

Namun penemuan diari mendiang Jeremy telah membongkarkan identiti sebenar Dew yang selama ini hanya diketahui oleh ayah Dew dan juga ayah Jeremy sendiri. Detik penemuan diari itu telah menyebabkan dirinya pening dan keliru.

Apakah rahsia itu? Bagaimanakah caranya Dew mencari kembali identiti dirinya yang telah dikelirukan oleh diari kepunyaan Jeremy itu? Berjayakah Camie membantu ‘tuan’nya menyelesaikan masalah itu?
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

sh.samihah  (Wednesday, 17 October 2012)
Rating: 5
RUGI SIAPA X BELI NOVEL NI BEST GLA


sachisuchi  (Wednesday, 25 January 2012)
Rating: 1
Dah baca dah novel ni... mmg lain dr yg lain... kelakar ada, geram pun ada... tp last2 they all together... watak dew sgt menarik...


Sara15  (Monday, 05 December 2011)
Rating: 0
hmm... nnty nk bli arr n0vel ny... like it


Mirajane TatSuya  (Thursday, 27 October 2011)
Rating: 5
citer dia best~ kita boleh abis baca cepat je~best!


giha91  (Monday, 17 October 2011)
Rating: 4
nampak menarik saya tak sabar nk grab one for myself. bila nk ambil stock ye?? silaaa ambill cepat please:)



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

Login Ahli


bgmoduletableh3

MENANTU_VS_MERTUA_1GUY_NEXT_DOOR_1AKADKU_YANG_TERAKHIR_1MUNGKINKAHCINTAI_AKU_BOLEHDI_WEBSITE

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1