Sesuci Kasih Seorang Isteri (TIADA STOK)

Sesuci Kasih Seorang Isteri (TIADA STOK)

RM19.00
TIADA STOK
HARGA SEMENANJUNG:    RM19.00 AHLI KN: RM15.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM22.00 AHLI KN: RM18.00

Sinopsis:

Dia bukan lelaki yang terbaik, dia sendiri mengakuinya namun entah mengapa Dia Yang Maha Kuasa sudi juga menganugerahkannya isteri semulia dan sesempurna Alishah. Sungguh dia bahagia didampingi bidadari dunia itu. Cintanya mendalam bersama janji setia hanya mahu bersama si dia hingga hujung nyawa namun takdir Tuhan siapalah yang tahu. Cintanya diuji dengan kehadiran insan ketiga yang langsung tidak pernah mendapat cintanya. Ya Allah Ya Rabb, dugaan apakah ini?

Isha,
Walau apa pun yang terjadi, cinta abang hanya untuk sayang. Ampunkan abang kerana menduakanmu. Sesungguhnya manusia cuma mampu merancang, Dia jualah menentukan segalanya.

Sofea,
Hadirmu bukan pintaku. Tolonglah, jelaskanlah segalanya padaku, mengapa kau sanggup memburu cintaku walau kita tidak pernah saling mengenal. Siapa aku sebenarnya padamu?
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

atrie83  (Friday, 22 July 2011)
Rating: 5
tahniah kepada penulis novel ini.syabas dan teruskan perjuangan dlm bidang penulisan ini.


Jue Hardine  (Thursday, 16 June 2011)
Rating: 3
Pada mulanya, jalan penceritaan agak kurang memuaskan, seperti mendatar, x logiknya seorg lelaki boleh dipaksa abgnya (bg zaman moden ni la), byk
mengerutkan dahi pd mula2 pembacaan.. tp bila dah start part si suami dpt menerima org tu.. keseronokan tu dtg.. perasaan mrh benci suka duka
bercampur baur, terasa terseksanya si suami menanggung perit.. tp mmg jalan penceritaan ini amat skema dan mempamerkan muslimah terbaek punya..
penghujung cerita tu mmg memuaskan..


dasimah_75  (Friday, 03 June 2011)
Rating: 5
antara yang terbaik......rugi kalau tak baca....


ukay1185  (Tuesday, 22 March 2011)
Rating: 3
Cm mn nk dptkn novel ni? kat kdai pn dh hbs stok. mnt sgt novel ni


zuemai  (Thursday, 20 January 2011)
Rating: 2
memberi pengajaran...best



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

Login Ahli


bgmoduletableh3

MENANTU_VS_MERTUA_1GUY_NEXT_DOOR_1AKADKU_YANG_TERAKHIR_1MUNGKINKAHCINTAI_AKU_BOLEHDI_WEBSITE

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1