Dapatkan Novel Terbaharu !

YES_MAAM_WEBSITE
AWAK_SAYA_PUNYA_WEBSITE
CAD
AWAK_SAYA_PUNYA_WEBSITE
DBAJC
3.TUKANG_MASAK_TUAN_PUTERI
1.DIA_SECRET_ADMIRERKU
2.APA_SAJA_UNTUKMU_SAYANG

Mencari Jalan Ke Syurga (TIADA STOK)

Mencari Jalan Ke Syurga (TIADA STOK)

RM19.00
HARGA SEMENANJUNG:    RM19.00 AHLI KN: RM15.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM22.00 AHLI KN: RM18.00


Sinopsis:

Satu kemalangan tragis telah meragut semua yang Khirana miliki; memorinya dan juga insan tercinta. Setelah dua tahun koma, dia bangkit semula lalu bertatih untuk memulakan hidup baharu dan berubah menjadi insan yang berbeza.

Namun, kemunculan Shahrul Azwan telah memaksa Khirana berhadapan dengan dosa semalamnya. Kebencian dan dendam kesumat lelaki itu membuatkan Khirana berjuang untuk mengembalikan semula ingatannya. Bayangan hitam mula menghantui diri dan cuba untuk menyesatkan laluannya. Dugaan yang datang bertimpa-timpa hampir melemahkan imannya.

Di mata Shahrul Azwan, Khirana adalah seorang perempuan jalang yang telah menghancurkan maruah keluarganya. Hutang nyawa mesti dibalas dengan nyawa! Namun dia buntu apabila setiap kali menyakiti wanita itu, hatinya turut sama terluka.  Keperibadian Khirana telah meruntuhkan tembok kebencian di dalam dirinya. Bila hati sudah tertawan, dia terpaksa memilih di antara keluarga dan cintanya. Walau jalan mana yang dipilih, kesudahannya pasti menuntut satu jiwa sebagai pertaruhan.
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

noryan  (Monday, 25 June 2012)
Rating: 0
Best Novel...tak rugi baca. saya dah baca tu pun buku kawan...ingat nak beli untuk simpanan sendiri tapi tak ada stok pulak.


ain lara  (Friday, 06 January 2012)
Rating: 0
bagi saya jalan cerita nyer mmg menarik...


nnadheerah  (Thursday, 22 December 2011)
Rating: 1
Yang ini pun not bad.. cukup suka watak khirana di sini.. rnrnSaya jugak setuju cara khairul yg ingin mengenali khirana tanpa perlu membuat kesimpulan
berdasarkan apa yg diperkatakan oleh orang lainnya..rnrnitu lebih baik dari terpengaruh dengan apa yg kita sendiri tak alami dan lihat sendiri..
rnrnagak bagus mesej dalamnya.. i like!


eeda shafie  (Thursday, 17 February 2011)
Rating: 0
boleh laaa... xbeli lagi tpi rase mcm menarik..sy akan dapatkan....


farhani  (Monday, 26 July 2010)
Rating: 4
best!!!x rugi membelinya...



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

pengumuman

like2

pengumuman


langkahlangkah

 

pengumuman

 

info

 

 


ad

AKAN DATANG FEBRUARI 2015 INI!

SEBUAH KARYA DARI NOVELIS POPULAR KN, RINA FARIZQ

CINTA_DIA-_TAK_NAKLAH
No. ISBN:- 978-967-0448-90-9
Jumlah muka surat:- 728
HARGA SEMENANJUNG: RM25
AHLI KN: RM21
HARGA SABAH/SARAWAK: RM28
AHLI KN: RM24

“Lelaki macam saya mahukan adrenalin meningkat dan keterujaan bila nak terpesona, mendekati atau mengejar seseorang perempuan. Walaupun fearless seorang perempuan itu, haruslah pandai menjaga maruah dan kehormatan diri. Perempuan yang sopan bila bercakap, tidak mudah melatah dan tidak bertindak membabi buta, adalah perempuan idaman lelaki. Awak tak perlu susah-susah nak fikir atau bayangkan, macam mana orang macam saya ni nak memikat perempuan dan perempuan tu boleh pula tertawan dengan orang macam saya. Obviously perempuan yang pendek akal macam awak, takkan dapat fikir dan bayangkan.”


bacalg_bttn

AKAN DATANG FEBRUARI 2015 INI!

SEBUAH KARYA DARI NOVELIS POPULAR KN, DZIE TYEA

INI_JODOH_KITA
No. ISBN:- 978-967-0448-91-6
Jumlah muka surat:- 560
HARGA SEMENANJUNGRM21
AHLI KNRM17
HARGA SABAH/SARAWAKRM24
AHLI KNRM20

“Kalau dah nama pun jodoh... ditolak-tolak, ditepis-tepis, dihumban ke laut sekalipun, akan datang semula pada yang berhak.”


bacalg_bttn

bel-on

ad

AKAN DATANG FEBRUARI 2015 INI!

SEBUAH KARYA DARI NOVELIS POPULAR KN,  SUE ISMA

PANGGIL_AKU_CINTA
No. ISBN978-967-0448 -92-3
Jumlah muka surat:- 456
HARGA SEMENANJUNG: RM20
AHLI KN: RM16
HARGA SABAH/SARAWAK: RM23
AHLI KN: RM19

“Awesome! Kau tak menyesal bagi wife kau pada aku? First night kut. Aku boleh gerenti wife kau tu terbaik, bro.” – Afliq
“Kalau betul kau nak jadikan aku isteri kau, aku ada syarat.” – Ulfah

bacalg_bttn

 


bgmoduletableh3

MENANTU_VS_MERTUA_1GUY_NEXT_DOOR_1AKADKU_YANG_TERAKHIR_1MUNGKINKAHCINTAI_AKU_BOLEHDI_WEBSITE

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

sneak

 

Kos-penghantaran

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1