Dapatkan Novel Terbaharu !

Mr___Mrs_52301edf0e86c

Kupilih_Hatimu_52302185153d1

Actually__I_Love_523023f8b725d

Menantu_Datin_Iz_5254b6b37acfc

Tika_Cinta_Bersu_5254b477a70d1

Setiaku_Untukmu_5254b81405c24

lulu_2

jurnal_2

Mencari Jalan Ke Syurga (TIADA STOK)

Mencari Jalan Ke Syurga (TIADA STOK)

RM19.00
HARGA SEMENANJUNG:    RM19.00 AHLI KN: RM15.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM22.00 AHLI KN: RM18.00


Sinopsis:

Satu kemalangan tragis telah meragut semua yang Khirana miliki; memorinya dan juga insan tercinta. Setelah dua tahun koma, dia bangkit semula lalu bertatih untuk memulakan hidup baharu dan berubah menjadi insan yang berbeza.

Namun, kemunculan Shahrul Azwan telah memaksa Khirana berhadapan dengan dosa semalamnya. Kebencian dan dendam kesumat lelaki itu membuatkan Khirana berjuang untuk mengembalikan semula ingatannya. Bayangan hitam mula menghantui diri dan cuba untuk menyesatkan laluannya. Dugaan yang datang bertimpa-timpa hampir melemahkan imannya.

Di mata Shahrul Azwan, Khirana adalah seorang perempuan jalang yang telah menghancurkan maruah keluarganya. Hutang nyawa mesti dibalas dengan nyawa! Namun dia buntu apabila setiap kali menyakiti wanita itu, hatinya turut sama terluka.  Keperibadian Khirana telah meruntuhkan tembok kebencian di dalam dirinya. Bila hati sudah tertawan, dia terpaksa memilih di antara keluarga dan cintanya. Walau jalan mana yang dipilih, kesudahannya pasti menuntut satu jiwa sebagai pertaruhan.
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

noryan  (Monday, 25 June 2012)
Rating: 0
Best Novel...tak rugi baca. saya dah baca tu pun buku kawan...ingat nak beli untuk simpanan sendiri tapi tak ada stok pulak.


ain lara  (Friday, 06 January 2012)
Rating: 0
bagi saya jalan cerita nyer mmg menarik...


nnadheerah  (Thursday, 22 December 2011)
Rating: 1
Yang ini pun not bad.. cukup suka watak khirana di sini.. rnrnSaya jugak setuju cara khairul yg ingin mengenali khirana tanpa perlu membuat kesimpulan
berdasarkan apa yg diperkatakan oleh orang lainnya..rnrnitu lebih baik dari terpengaruh dengan apa yg kita sendiri tak alami dan lihat sendiri..
rnrnagak bagus mesej dalamnya.. i like!


eeda shafie  (Thursday, 17 February 2011)
Rating: 0
boleh laaa... xbeli lagi tpi rase mcm menarik..sy akan dapatkan....


farhani  (Monday, 26 July 2010)
Rating: 4
best!!!x rugi membelinya...



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

pengumuman

like2

pengumuman


langkahlangkah

 

pengumuman

 

info

 

 


ad

AKAN DATANG DISEMBER 2014 INI!

SEBUAH KARYA DARI NOVELIS POPULAR KN, AREILA SAHIMI

YES_MAAM_WEBSITE
No. ISBN:- 978-967-0448-85-5
Jumlah muka surat:- 600
HARGA SEMENANJUNG: RM22
AHLI KN: RM18
HARGA SABAH/SARAWAK: RM25
AHLI KN: RM21

“Kahwin atas dasar suka sama suka, cinta sama cinta pun bukan boleh jamin hidup akan bahagia forever.”

bacalg_bttn

 

bel-on

ad

AKAN DATANG DISEMBER 2014 INI!

SEBUAH KARYA DARI NOVELIS TERBAHARU KN, HEE-DA

AWAK_SAYA_PUNYA_WEBSITE

No. ISBN978-967-0448 -86-2
Jumlah muka surat:- 496
HARGA SEMENANJUNG: RM20
AHLI KN: RM16
HARGA SABAH/SARAWAK: RM23
AHLI KN: RM19

“Sesungguhnya, kemaafan itu adalah dendam yang terindah.”

bacalg_bttn

 


bgmoduletableh3

MENANTU_VS_MERTUA_1GUY_NEXT_DOOR_1AKADKU_YANG_TERAKHIR_1MUNGKINKAHCINTAI_AKU_BOLEHDI_WEBSITE

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

sneak

 

Kos-penghantaran

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1